The Five Behaviors of a Cohesive Team

Bli med i det autoriserte partnernettverket

Er du interessert i å bruke programmet The Five Behaviors of a Cohesive Team™ med kundene dine? Bli med i vårt globale nettverk med nesten 500 uavhengige partnere. Det er en stor familie, og vi vil at du skal være en del av den. Vi selger våre produkter utelukkende gjennom dette elitenettverket av uavhengige konsulenter, veiledere og coacher.

Ved å bli en autorisert partner av The Five Behaviors of a Cohesive Team™ vil du:

  • Bygg din egen merkevare
  • Motta løpende støtte
  • Bli en del av vårt fagmiljø

Utvid virksomheten med løsningen The Five Behaviors of a Cohesive Team

Som en uavhengig veileder, coach eller konsulent, trenger du løsninger som gir reell verdi til kundene dine. Produktene, markedsføring og opplæringsverktøy og et fellesskap av fagpersoner tilknyttet The Five Behaviors of a Cohesive Team, kan gi akkurat det.

Du og kundene dine kan stole på The Five Behaviors of a Cohesive Team

Teamspørreskjemaet og tilhørende tilretteleggingsmaterialer har blitt grundig testet og kvalitetssikret med mer enn 300 team og 3500 medarbeidere som en del av en robust produktutviklingsprosess. Patrick Lencionis modell The Five Behaviors ble utviklet i 2001, og siden den gang har det blitt den mest allment aksepterte prosessen for teamutvikling globalt.

Bygg din egen merkevare med verktøyene for The Five Behaviors of a Cohesive Team

Vi skjønner at du trenger å tilføre verdi til våre produkter. Vårt leveringssystem på nett er en enkel og effektiv måte å holde kontakten med kundene dine, samtidig som du øker effekten og anerkjennelsen av din egen merkevare.

Kontinuerlig støtte er tilgjengelig for alle våre partnere

Vår suksess avhenger av din suksess. Så vi tilbyr en rekke opplæringsaktiviteter for å utdanne deg om våre produkter og for å støtte den lille virksomheten din – pluss markedsføringsverktøy for å hjelpe deg å utvide virksomheten.

Vær en del av et profesjonelt fellesskap

Autoriserte partnere av The Five Behaviors of a Cohesive Team har muligheter til å dele spørsmål, innsikt og suksesser med oss og med hverandre. MindLab, vår årlige konferanse, gir en unik mulighet for ledere og andre medlemmer av partnernettverket til å lære av The Five Behaviors of a Cohesive Team.


  • Bli Autorisert Partner

    • E-postadressen stemmer ikke

     

    *Indicates a required field.